Sidor

söndag 10 juli 2011

Hej!

Vi ber om ursäkt för den den dåliga uppdateringen idag, men det har varit strömavbrott i närmre 2-3 timmar här så.

Vi fick en ett tips av en tjej som ville vara anonym, att en liten mindre blogg som heter dressyrungarna hade laddat upp deta inlägget idag;


Så här skriver de:

"Gymkhana! Man hör ju bara på namnet "lekar till häst", hästar är inga leksaker! Dom är djur!"


"Bild lånad från google
Man kan ofta se på hästarna att dom bara är allmänt stressade och inte tycker att de är det minsta kul när man tittar på gymkhana!
Och vi tycker absolut inte att gymkhana ska vara någon SM gren. Vi tycker ärligt talat inte att det över huvud taget ska vara tillåtet!"


"Tror dom flesta ser vem bilden föreställer.. Och tror inte nån är förvånad.."

Ganska kraftig pik imot Isabell, och som tjejen sa, dom säger inprincip "jag hatar dig" fast snällt, saken är osså den att Isabell ifrågan har anmält x antal bloggar ( samt har hennes mamma ring!) folk som laddat upp bilderna på henne och Pongo ifrån hc-10.

Men om man ska vara ärlig...


.... Så verkade inte de vara de seriösaste heller ;)

xoxo Equester

6 kommentarer:

  1. nej fast om du menade att de inte är bättre själva så kan du ju se skillnaderna i bilderna? hon sitter iallafall inte och pressar hästen o sliter i munnen utan hon sitter ju bara där och hästen betar? just saying.

    SvaraRadera
  2. Är man med i leken så får man leken tåla? Om man väljer att slita i hästens mun offeciellt,på en stor show, så får man väll ändå skylla sig själv? Tycker dom har rätt!

    SvaraRadera
  3. En bild säger mer än tusen ord, men inte alltid de sanna orden. Man skulle lika gärna kunna plocka liknade bilder från omhoppningar.

    SvaraRadera
  4. Stackars Isabelle's häst,det är väl Pongo?
    Bettet är ju helt ur munnen :(

    SvaraRadera
  5. På bilden längst ner så rider isabelle western. Bettet hade också lossnat på den bilden vad jag hört.
    Förstår inte varför alla är så negativa mot gymkhana, har ridit det själv och det var kul, men behandlade inte hästen dåligt för de. Har själv kollat på gymkhana tävlingar då mina kompisar rider det och hästarna tycker att det är svin kul. Vissa blir uppstressade men ofast gillar dom det.
    Tack för en bra skvallerblogg iaf :)

    SvaraRadera